PE

HdPE (High density PolyEthyleen) komt veel voor: een flessedop, jerrycan, emmer, benzinetank irrigatieleidingen enz.. Door de eigenschappen flexibiliteit, chemische bestendigheid, laag temperatuur bereik, slagvastheid en levensmiddelen geschiktheid is HdPE erg universeel. Bovendien gunstig geprijsd. Verkrijgbaar als plaat, buis, staf, holstaf, blokken.

Kaasvormen

Kaasvormen

In de voedingsmiddelenindustrie zijn PE en food-grade PE perfecte kunststoffen om mee te werken. Zo maakten we verstelbare kaasvormen voor grote en kleine geitenkazen voor ambachtelijke kaasmakerij Stassen Kaas. (www.sjevraoje.com)

PE kokers

PE kokers

Deze goten van zwart PolyEthyleen maken we al bijna 30 jaar. Ze hebben een belangrijke functie in de stroomvoorziening omdat ze de hoogspanningsbanen beschermen voor invloeden van buitenaf. In schakelstations zijn bepaalde delen in de open lucht. Een dier kan dus...

Lichtzuil

Lichtzuil

Als eyecatcher op het podium van de Muziekgieterij schittert deze plexiglas zuil met RGB-Led verlichting. Compleet verzorgd, met techniek, belettering en afstandsbediening. De zuil staat op een voet van slagvast PE.